Sådan vækstede vi FastGames med 400% i månedlig organisk trafik med ét SEO Sprint

Kerneresultater

FastGames er en dansk digital eCommerce forretning som beskæftiger sig med salg af digitale CD keys. Med stor efterspørgsel på deres produkter, og et vækstende marked, valgte FastGames at investere i SEO-gamet.

0

Stigning i organisk trafik

0

Stigning i trafikværdi

0

Return on investment

Udfordringer

Da vi startede SEO-arbejde for FastGames, havde de hidtil kun fokuseret på betalt annoncering. Som en dansk eCommerce forretning med salg af digitale cd keys, var der stort potentiale i den organiske trafik.

I takt med at gaming og esport den hurtig voksende sport i verden, er konkurrencen om opmærksomheden på Google også vokset.

For at være på forkant med udviklingen og slå konkurrenterne, besluttede FastGames at hyre InnerPoint til at vokse med SEO, som en del af deres marketingmix.

Eksekveringen

Vi havde for nylig det privilegium at arbejde med FastGames på deres SEO-strategi, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi oplevede en stigning på 400 % i organisk trafik som følge heraf. I dette indlæg vil vi dele nogle indsigter i vores proces, og hvad vi mener, der førte til denne succes.

Først er det vigtigt at bemærke, at SEO er et landskab i konstant udvikling. Det, der virker i dag, virker måske ikke i morgen, og derfor er det så vigtigt at holde sig ajour med de nyeste tendenser og bedste praksis. Når det er sagt, tester vores team konstant nye taktikker og strategier for at se, hvad der virker bedst. Vi sørger også for at holde øje med vores konkurrenter, så vi kan være et skridt foran.

For det andet mener vi, at indhold er nøglen, når det kommer til SEO. Vi sørgede for at skabe indhold af høj kvalitet med mange nøgleord, der både var informativt og engagerende. Vi var også meget opmærksomme på vores websteds design og brugeroplevelse, da disse to faktorer er vigtige rankingfaktorer.

Endelig udførte vi en omfattende strategi for linkbuilding. Vi nåede ud til andre websteder i vores branche og sikrede os backlinks af høj kvalitet fra autoritative kilder. Vi sørgede også for at promovere vores indhold på sociale medier og andre

“Jeg har i flere år arbejdet med ecommerce og været igennem en del bureauer. Men Casper og hans hold i InnerPoint er i en helt anden liga. Der bliver lagt en konkret plan, med faste mål. Ingen vanvittige bindinger eller priser der stikker af. På kort tid steg vores placeringer og vores organiske trafik steg. Klar anbefaling herfra”

Victor Paahus

Founder af FastGames

Grafisk overblik over resultater

I enhver SEO-kampagne har vi fokus på relevante KPI’er – og herunder kan du se et grafisk overblik for udviklingen og resultaterne som vi opnåede for FastGames.

- Organisk trafik

- Primære søgeord på side 1

Skal vi skabe lignende SEO resultater for din forretning?

[contact-form-7 id="2713"]