Link Sprint for LaptopProz resulterede i en stigning på 4.000 flere organiske besøgende om måneden

Kerneresultater

0

flere månedlig besøgende

0

Nye keywords på side 1

0

i domænerating fra 15

Laptopproz er et engelsk informationsmedie indenfor teknologi og hardware. 

Uanset om man leder efter tips om, hvordan man reparerer sine airpods eller macbook, eller om man vil vide det nyeste inden for computerhardware, har Laptopproz dig dækket. De har mange friske informative artikler og nyttige ressourcer.

Laptopproz har også et bredt udvalg af dybdegående anmeldelser af bærbare computere og brands, for at hjælpe deres besøgende med at finde den perfekte til deres behov. 

Udfordringer

Laptopproz kom til os for at få hjælp til deres strategi for linkbuilding. De havde et godt website med masser af nyttigt indhold, men de fik ikke den trafik, de ønskede. Vi hjalp dem ved at udvikle en aggressiv linkbuilding-strategi, der ville øge deres trafik og hjælpe dem med at ranke højere i søgemaskinerne.

Eksekveringen af Link Sprint

Vi eksekverede strategien med vores effektive Link Sprint, som resulterede i flotte resultater.

Vi startede med at opbygge links til deres mest populære artikler, hvilket hjalp med at øge trafikken til disse sider. Vi byggede også links til deres anmeldelser, da disse ofte søges efter af potentielle købere af bærbare computere..

En blanding af unlinked brand mentions, outreach og dybdegående indhold som samlede backlinks op, resulterede i de flotte resultater.

Grafisk overblik over resultater

- Et uddrag af de mange nye søgeord på side 1

“InnerPoint has done a GREAT job with their linkbuilding work. We knew we had a decent amount of in-depth content, reviews etc, and the work have done a major result in our organic traffic and leads”

David Martin

Writer & journalist

Skal vi skabe lignende SEO resultater for din forretning?

[contact-form-7 id="2713"]