Fra 10% til 52,4% i konverteringsrate for SaaS betalingsfirma, PurePayPayments

Kerneresultater

0

stigning i konverteringsrate

0

Return on investment

PurePayPayments er en virksomhed, der blev grundlagt i november 2018, men som først blev officielt oprettet i januar 2019. Virksomheden blev startet som en idé og en hobby, men efterhånden som de tre måneder gik, opdagede stifterne, at der var et stort hul at udfylde på merchantmarkedet. PurePayPayments har specialiseret sig i at levere betalingsløsninger og kundeservice på højt niveau sammen med konkurrencedygtige priser og lydhørhed. Disse værdier ligger grundlæggerne meget på sinde, og de lever efter dem hver dag, hvilket sikrer deres kunder de bedste muligheder. PurePay er også enestående, fordi de tilbyder en bred vifte af betalingsmuligheder og faciliteter, alt fra lokale betalingsmetoder til kreditkortbehandling. Og hvis dette ikke var nok til at lokke potentielle handlende til, har de også et stærkt API, som nemt kan integreres i ethvert websted eller applikation.

Udfordringer

PurePayPayments fik størstedelen af deres kvalificeret leads fra organisk søgning, og vidste at de skulle double down på søgemaskineoptimering. Efter et indledende møde med ejerne, kom vi frem til at der skulle udarbejdes et nyt SEO-optimeret website, for at opnå en højere konverteringrate, og sætte et fundament for det fremtidige SEO arbejde.

Eksekvering

Med en konverteringsrate på 10% på get-a-quote siden, havde PurePayPayments ambitioner om fordoble denne konverteringsrate i forbindelse med SEO arbejdet og den nye hjemmeside. Med onpage optimering, fokus på brugervenlighed og teknisk SEO steg konverteringsraten til 52,4%. 

Besøg hjemmesiden her

Skal vi skabe lignende SEO resultater for din forretning?

[contact-form-7 id="2713"]