InnerPoints SEO System

Vi vil vise dig hvordan vores metode kan skabe forudsigelig organisk vækst i din forretning.

INNERPOINTS SEO SYSTEM

Hvilke problemer kan vi hjælpe dig med at løse?

EKSEKVERING

Hvad er inkluderet?

Få indsigt i potentialet med en gratis SEO analyse

Ideal customer profile

Få klarhed om din målgruppe med en skræddersyet IDC persona

SEO er ikke et quick fix, der får trafikken til at vælte ind i morgen, så det værste, der kan ske er, at du bruger de næste 6 måneder på at lave indhold og blive vist øverst i søgeresultaterne for så at finde ud af, at alt den trafik, som du har genereret, har resulteret i absolut ingenting. 

Derfor udarbejder vi en skræddersyet persona som en del af InnerPoints SEO System, så du kan få indsigt i, hvad din målgruppes største udfordringer er. På den måde kan vi skabe engagerende indhold og rangere for de søgeord, som vil give den bedste ROI og ikke bare mest trafik.

måling af metrics

Få adgang til et analytics dashboard med indsigtfuld data

På grund af den nye privacy first kultur kan det være svært at indsamle den data, som man har brug for, når man skal træffe afgørende strategiske beslutninger. Man kan dog ikke lave nogen god marketingskampagne uden at kunne måle resultaterne af den. For at sikre os, at vi har den bedste data at arbejde med, får du nu som en del af InnerPoints SEO system opsat tracking, så vi kan måle de vigtigste KPI’er og optimere SEO indsatsen.

Derudover benytter vi Databox til at levere en visuel repræsentation af din data, så du kan forstå og følge med i resultaterne af vores arbejde.

Thought leadership

Bliv set som en ekspert med content baseret på at løse dine kunders udfordringer

En vigtig del af en god SEO-kampagne er ens content strategi, men hvilket content bør man egentlig lave? Det virker altså ikke bare at skrive lange tilfældige blogindlæg, hvor man propper keywords ind uden nogen underliggende strategi.

Derfor bygger vi din contents strategi omkring din målgruppes største udfordringer, hvilket ikke bare vil resultere i en øget trafik, men også vil give værdi til din målgruppe og overbevise dem om, at du er eksperten, der kan hjælpe dem med deres udfordring.

SEO Bureau datadrevet optimering

få adgang til fælles projektplan

Transparent samarbejde med projektplan og månedlige møder

Som en travl virksomhedsejer eller marketingsansvarlig, har du meget at se til. Derfor er det naturligt at du hurtigt kan miste overblikket over, hvad der bliver arbejdet på, og om man er på rette vej ift. ens målsætning.

Når du samarbejder med InnerPoint som dit SEO bureau, bestræber vi os derfor altid på at være så transparente som muligt. Det gør vi ved at lave en klar projektplan som du får adgang til, og afholde månedlige møder, så du hele tiden kan følge med i fremskridtet, og hvad du bruger dine penge på.

[contact-form-7 id="2713"]