Skip links

Konverteringer

Højt fokus på forbedret brugeroplevelse og konverteringsoptimering

Digital Markedsføring

Det er blevet en nødvendighed at kunne forstå, hvordan brugere interagerer med din hjemmeside eller webshop, og hvad deres behov er for at sikre, at du giver dem den bedst mulige oplevelse. Konverteringsoptimering bruges til at forbedre denne oplevelse ved at måle, analysere og forbedre effektiviteten af relevante websider.

What gets tracked gets managed

Sporing af din hjemmesideaktivitet er meget vigtig for højere konverteringsrater, især hvis du ser din trafik langsomt falde.

Det er vigtigt at vide, hvad der virker, og hvad der ikke virker, så du kun kan fokusere på de ting, der virker. Det handler ikke kun om at generere trafik, men også en mulighed for bedre at forstå dine brugere.

Kernemetrics

Hver hjemmeside/webshop er forskellig, så antallet af aktiviteter, du skal spore, varierer. Vi ved, at der generelt er 5 vigtige faktorer, når det kommer til brugeradfærd: hvilke sider de besøger, hvor meget tid de bruger på hver side, hvor de forlader hjemmesiden, hvor de vender tilbage til hjemmesiden og hvilke links de klikker på.

KONTAKT OS

User Flow


Hvilke sider bliver besøgt? Hvordan bliver der navigeret?

Gns. sessionsvarighed


Hvor lang tid bliver der brugt på hver side?

Bouncerate


Hvor stor en procentdel forlader hjemmesiden? Og på hvilke sider?

Acquisition


Hvor kommer besøgende fra? Hvilke kanaler?

Call to action (CTA)


Hvilke CTA’er bliver der klikket på?

Datadrevet optimering

“Konverteringsoptimering handler om at teste!” Det udsagn er ret sandt, da de mest succesrige konverteringsoptimeringer er dem, der er blevet testet og gentestet. Faktisk er testbarhed en af nøglefaktorerne i en vellykket CRO-kampagne, så hvorfor ikke starte med at forbedre din konverteringsrate med simple tests, før du tager fat på mere vanskelige ændringer? Det er klart, at hvis du ønsker, at din virksomhed skal have succes online, så skal du inkorporere konverteringsoptimering i din strategi nu!

Konverteringsoptimering af webshop
Send os en besked

Har I brug for sparring til at forbedre jeres konverteringsrate? Lad os tage en snak!

Med denne analyse giver vi jer et overblik over hvordan jeres hjemmeside/webshop præsterer, og giver indsigt i jeres tal. Vi kommer samtidig med praktiske forslag til forbedring.
15-30 min 1-1 session, hvor vi gennemgår jeres situation.

    Email addresse

    (Valgfri)

    Hjemmeside