Skip links

MAGENTO UDVIKLING

Magento er et stabilt og skalérbart CMS, som især egner sig til store og komplekse e-handelsløsninger. På verdensplan er Magento den mest anvendte platform til større webshops, og flere af de førende webshops i verden er baseret på platformen.

Læs mere
Webshop Udvikling
Vi er specialister i Magento-webshops, og har dyb know-how indenfor Magento-udvikling. Vi udvikler skræddersyet Magento-webshops, der imødekommer alle behov.

UDVIDELSER

Der findes flere end 3.500 forskellige moduler, som du kan udvide din Magento-webshop med. Hvis der ikke findes et modul, som imødekommer dit konkrete behov, kan vi hjælpe dig med at udvikle et fra bunden, som er skræddersyet til din løsning.

INTEGRATIONER

Magento kan integreres med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central, der sikrer dig et solidt overblik over din webshop. Herudover findes der et væld af øvrige integrationer, der gør administrationen langt mere overskuelig.

FLEKSIBILITET

Magento er en sikker løsning, der egner sig til såvel mindre som mere komplekse webshops med et stort varelager. Platformen er fleksibel arbejde med, og den kan udvides, i takt med at din virksomhed og dit behov udvikler sig.

SIKKERHED

Hos InnerPoint råder vi over nogle af landets dygtigste Magento-eksperter, hvorfor vi kan garantere dig en stabil, sikker og kompatibel Magento-webshop. Vi sikrer, at din løsning performer solidt, loader hurtigt og overholder alle gængse standarder for sikkerhed.

Succes med Magento

“Transformationen til Magento har været et meget profitabelt valg for os. InnerPoint har været rigtig gode til at kommunikere undervejs i processen, og resultatet er hele vores hold tilfredse med. Da vi er en webshop forretning er det ekstrem vigtigt at webshoppen teknisk stærk og skalerbar, og her har vi haft succes med Magento”

Andreas Dalgaard – CEO

Derfor er Magento 2 vores foretrukne valg

Magento 1 havde nogle problemer, når det kom til skalerbarhed og ydeevne. Desuden havde den ikke stor støtte til andre sprog. Magento 2 er blevet omskrevet for at løse disse problemer og også for at drage fordel af de nyeste webudviklingsteknologier.

Det betyder, at du kan forvente, at Magento 2 kan håndtere et større antal produkter og kunder med bedre ydeevne.

Magento 2 har også indbyggede SEO-funktioner, der gør det nemmere for søgemaskiner, såsom Google eller Bing, at crawle og indeksere dit websted. Dette gør det meget mere sandsynligt, at folk finder dit websted, når de søger, hvilket er vigtigt for enhver e-handelsside.

Magento udvikling

Hvorfor vælge os til udvikling af Magento webshop?

Hos os får du kompetent rådgivning fra start til slut, så du er sikker på, at du får en løsning, der matcher dit konkrete behov. Uanset, om du på forhånd har en klar idé om, hvilken Magento-webshop, du skal have udviklet, eller du har brug for sparring, er vi klar til at rådgive dig.

Når du vælger os som Magento-eksperter, får du en strømlinet proces, hvor tages hånd om alt. Vi hjælper dig med alt fra opsætning af betalingsgateway til integration af regnskabssystem, Google Analytics, fragt samt ERP- og POS-systemer.

TRYK På MIG
Magento 2 Webshop Udvikler

Har I brug for sparring til en Magento løsning?

    Email addresse

    (Valgfri)

    Hjemmeside