Skip links

MAGENTO webshop

Magento er et stabilt og skalérbart CMS, som især egner sig til store og komplekse e-handelsløsninger. På verdensplan er Magento den mest anvendte platform til større webshops, og flere af de førende webshops i verden er baseret på platformen.

Læs mere
Vi er specialister i Magento-webshops, og har dyb know-how indenfor Magento-udvikling. Vi udvikler skræddersyet Magento-webshops, der imødekommer alle behov.

UDVIDELSER

Der findes flere end 3.500 forskellige moduler, som du kan udvide din Magento-webshop med. Hvis der ikke findes et modul, som imødekommer dit konkrete behov, kan vi hjælpe dig med at udvikle et fra bunden, som er skræddersyet til din løsning.

INTEGRATIONER

Magento kan integreres med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central, der sikrer dig et solidt overblik over din webshop. Herudover findes der et væld af øvrige integrationer, der gør administrationen langt mere overskuelig.

FLEKSIBILITET

Magento er en sikker løsning, der egner sig til såvel mindre som mere komplekse webshops med et stort varelager. Platformen er fleksibel arbejde med, og den kan udvides, i takt med at din virksomhed og dit behov udvikler sig.

SIKKERHED

Hos Inner Point råder vi over nogle af landets dygtigste Magento-eksperter, hvorfor vi kan garantere dig en stabil, sikker og kompatibel Magento-webshop. Vi sikrer, at din løsning performer solidt, loader hurtigt og overholder alle gængse standarder for sikkerhed.

Magento udvikling

Hvorfor vælge os til udvikling af Magento løsning?

Hos os får du kompetent rådgivning fra start til slut, så du er sikker på, at du får en løsning, der matcher dit konkrete behov. Uanset, om du på forhånd har en klar idé om, hvilken Magento-webshop, du skal have udviklet, eller du har brug for sparring, er vi klar til at rådgive dig.

Når du vælger os som Magento-eksperter, får du en strømlinet proces, hvor tages hånd om alt. Vi hjælper dig med alt fra opsætning af betalingsgateway til integration af regnskabssystem, Google Analytics, fragt samt ERP- og POS-systemer.

TRYK På MIG
Send os en besked

Kontakt os

Skal vi starte et samarbejde? Har du spørgsmål eller andet?

  Dit navn

  Email addresse

  (Valgfri)

  Emne

  Din besked

  🍪 This website uses cookies to improve your web experience.