Skip links

Hvorfor er online marketing en vigtig investering?

Hvad er online marketing?

Al markedsføring, som foregår online, er online marketing. Det er et sammensurium af annoncering, blogs, søgemaskineoptimering, online-kundeservice osv.

Den vigtigste og mest effektive del af online marketing er dog annoncerne. Din virksomheds kan virkelig vækste, specielt hvis den er god i Google Ads, Facebook Ads og andre kanalers annoncering, og hvis du har hyret nogle folk, som forstår at bruge annonceringen helt rigtigt.

Vi hos Innerpoint har om nogen prøvet at optimere den digitale annoncering for et væld af kunder, så vores erfaringer med digital marketing vil vi med glæde stille til rådighed for dig, så du kan vækste og få succes.

Hvorfor er online marketing vigtigt?

I en tid, hvor alle bliver meget mere online, har der aldrig været så gunstige forhold for at gå all in på online marketing og især annoncering. Mulighederne er der, og målgrupperne er der.

Fysisk annoncering forsvinder ikke lige med det samme, men der er ved at ske et klart skifte over til online marketing i stedet, fordi det simpelthen er langt nemmere at målrette annoncer herinde. Unge mennesker bliver i dag nærmest ikke eksponeret for fysisk annoncering, men meget mere af den annoncering, som sker de steder, hvor de befinder sig: Sociale medier og internettet.

I kølvandet på Covid-19 har det heller ikke været helt nemt at nå fysisk ud til folk. Derfor har en bølge af online marketing vokset sig enorm, men folk alligevel sad derhjemme. Ikke kun fordi det var den eneste mulighed, men fordi det er den bedste mulighed.

Skal du med på online marketing-bølgen? Det kan vi sørge for, at du kommer! Eller vi kan sørge for, at du bliver endnu bedre til at ride bølgen.

[image_with_animation image_url=”10136″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” margin_bottom=”0″][image_with_animation image_url=”11208″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”]

Hvorfor bruge eksperter til online marketing?

Mange aspekter af online marketing kan sagtens læres selv som virksomhedsejer. Men det er også en stor verden at begive sig ind i, og har du selv tiden til at sidde med online marketing ved siden af andet arbejde?

Derfor er det altid en god idé at have nogen med ombord på teamet, som før har været med i hele processen. Som kan lægge en god strategi, udarbejde content og sørge for, at det hele bliver eksekveret på bedst vis, så din virksomhed sparer penge og samtidig skaffer de helt rette kunder.

Hos Innerpoint sørger vi for alt inden for online marketing, så du kan fokusere på de ting, som du i sandhed er bedst til. Til at styre din virksomhed. Vi sørger for, at du bliver opdateret undervejs, og vi sørger for, at din online marketing kommer til at brillere.

[divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”2″ divider_color=”accent-color” animate=”yes”]
[nectar_cta btn_style=”material” heading_tag=”h4″ text_color=”#000000″ link_type=”regular” alignment=”left” alignment_tablet=”default” alignment_phone=”default” display=”block” text=”Er det godt læsestof?” link_text=”Se alle vores indlæg” url=”https://innerpoint.dk/nyheder/”]

Fremhævet blogindlæg

[nectar_post_grid post_type=”post” blog_category=”all” order=”DESC” orderby=”date” pagination=”load-more” button_color=”black” columns=”2″ grid_item_spacing=”5px” grid_item_height=”30vh” image_size=”large” image_loading=”default” animation=”fade-in-from-bottom” heading_tag=”default” enable_indicator=”yes” mouse_indicator_style=”default” mouse_indicator_text=”view” mouse_indicator_color=”#000000″ display_categories=”yes” category_functionality=”default” display_excerpt=”yes” grid_style=”content_under_image” content_under_image_text_align=”left” text_color=”dark” hover_effect=”zoom” border_radius=”5px” shadow_on_hover=”yes” posts_per_page=”6″ custom_font_size=”3vh”]