Skip links

Online Markedsføring

Vi er et online markedsføringsbureau med ekspertise i webshops & automatisering

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er en effektiv metode til at øge trafikken, indsamle leads og opnå konverteringer. At skabe resultater for eCommerce forretninger er vores absolut spidskompetence, men hvordan opnår vi målsætningerne?

Automatisering & CRM

Automatisering & CRM systemer er en nødvendighed for at digital markedsføring kan lykkes. Integreres direkte med Google Ads samt Facebook & Instagram data.

Analytics & datadrevet optimering

Brugen af dybdegående analytics-software til at måle alle relevante metrics, og konstant optimere content, søgeord, målgrupper osv, baseret på den indsamlede data.

Omnichannel strategi

Omnichannel strategien er kort sagt en integreret proces med anvendelse og sammenkobling af alle kanaler, til at sælge produkter.

Læs mere om omnichannel-strategien her

Webshop Case

Vi opnåede flotte resultater for fashion brandet Malchior

Markedsføringsstrategien for det danske fashion brand, Malchior, var en stærk kombination af SEO og Google annoncering. En komplet SEM strategi var oplagt for brandet, og vi opnåede fine resultater.

Se case
Besøg webshoppen

VORES KUNDERS RESULTATER

260%

Højere omsætning

2%

Højere konverteringsrate

18%

Højere overskudsgrad

246%

Organiske besøgende

Sanserne

De 5’her indenfor markedsføring

Der er 5 “h’er” af markedsføring: høre, se, røre, smage og lugte. Mange marketingfolk kender til disse 5 sanser, men glemmer eller forsømmer nogle af dem. For eksempel glemmer nogle alt om at smage og lugte, som er to af de mest kraftfulde sanser på spil, når nogen foretager et køb. Forestil dig at gå ind i en kaffebar med duften af friskristede bønner.

Vi har fokus på at implementere disse principper i enhver markedsføringsstrategi, og især når vi arbejder med omnichannel-strategien. Det er en effektiv bane mod vækst og resulatater!

En flot udtalelse vi gerne vil dele

1

Discovery

Opdagelsesfasen handler om målsætning og forventninger. Hvad vil I opnå? Hvad er målet? Hvordan definerer vi målsætningerne? Hvordan foregår kommunikation? Hvilke forventninger er der?

2

Research & strategi

Vi researcher marked og jeres konkurrenter, for at opnå en dyb indsigt, samt danne oveblik og forståelse for jeres position. Derudover analyserer vi jeres målgrupper, så vi i fælleskab forstår, hvilke online marketing-strategier jeres virksomhed bør benytte sig af.

3

Implementation

Vi implementerer strategien, og påbegynder opsætning med kampagner, annoncer, content osv. Vi on-boarder jer på nye processer, og gør klar til ”launch”.

4

Evaluering

What gets tracked gets managed – en tilgang vi har når det kommer til at skabe succesfulde kampagner som konverterer. Vi måler nøje og analyserer tendenser i kampagnernes performance efter implementation. Konstant datadrevet optimering er nøglen til effektiv markedsføring.

Send os en besked

Har I brug for hjælp til marketing? Lad os tage en snak!