Skip links

SEO Bureau

SEO Bureau – Vi specialiserer os i
datadreven  søgemaskineoptimering

SEO Strategi

Specialiseret SEO Bureau

Hvert medlem af vores team har et specifikt ekspertiseområde, dedikeret til at udføre den bestemte del af din virksomheds SEO-kampagne. Vi ser ofte andre bureauer, der hævder, at de er specialiserede i SEO, men også tilbyder to eller tre andre tjenester.

Vi tror på, at det at være specialist frem for generalist vil føre til dybere ekspertise og bedre resultater. Derfor handler alt, hvad vi gør hos InnerPoint, om content marketing og SEO. Selv vores tilstedeværelse på sociale medier, vores nyhedsbreve, e-bøger, artikler osv er content og SEO relateret.

Mød os
SEO Bureau specialiseret illustration

En gratis SEO analyse er starten på en succes-case

FÅ GRATIS SEO ANALYSE

Vi eksekverer SEO baseret på en Thought Leader SEO tilgang

Når det kommer til den strategiske eksekvering af vores klients SEO kampagner, eksekverer vi med en Thought Leadership SEO tilgang. At være tankeleder betyder, at du bliver betragtet som en autoritet med ekspertviden inden for din branche eller niche. For at arbejde hen imod dette niveau graver vi dybt i vores klients målgruppepersona og definerer deres smertepunkter og transaktionsadfærd.

Derefter fokuserer vi på at skabe informations- og transaktionsindhold af høj kvalitet, der er relevant for vores kunders målgrupper. Vi arbejder også tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de er involveret i indholdsoprettelsesprocessen

SEO Bureau thought leadership tilgang

Vi er et SEO bureau som tager datadrevet optimeringsbeslutninger

Hos InnerPoint har vi en datadrevet tilgang til SEO. Vi mener, at den eneste måde virkelig at optimere dine SEO-kampagner på er ved at analysere dataene og træffe beslutninger baseret på, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Vores team af erfarne SEO-professionelle bruger en række analytiske værktøjer til at undersøge webstedsdata, søgemaskinetendenser og konkurrerende websteder. Denne information hjælper os med at udvikle målrettede SEO-strategier, der giver resultater.

Kontakt os
SEO Bureau datadrevet optimering

Forstå SEO

Hvilken indsats kræver det at komme i toppen af søgeresultaterne?
Sådan arbejder vi med SEO, for at opnå resultater for vores kunder.

Teknisk SEO

Teknisk SEO fokuserer på optimering af et websteds struktur, indhold og on-page-elementer for at gøre det nemmere for søgemaskiner at crawle og indeksere.

Indhold

Indholdsoptimering handler om at optimere SEO-optimere indhold på et websted. Dvs optimere for søgeord, lave blogindlæg, salgssider, inkludere video/billede osv.

Linkbuilding

Et af de vigtigste aspekter af enhver succesfuld SEO-kampagne er linkbuilding. For at rangere højt på søgemaskineresultatsider (SERP’er), skal dit websted have links fra websteder af høj kvalitet.

Et unikt dashboard

Vi har ofte oplevet at vores kunder ikke havde nogen idé om hvad deres tidligere bureau egentlig lavede. Derfor har vi udviklet vores eget værktøj hvor vores kunder kan logge ind og se hvad der bliver arbejdet på hver måned, og data fra SEO kampagnen.

SEO Bureau dashboard
SEO Bureau projektplan

SEO er en kraftfuld kanal

Det er sjovt, vi ser mange virksomheder, der ikke investerer i SEO, fordi de er bange for, at de vil tabe penge, de mener, at SEO er dødt, det er for komplekst, eller de synes, det tager for meget tid. Vil du høre den rigtige årsag? Utålmodighed. De har ikke en solid forretning, og de har kun råd til kortsigtede investeringer.

Hvis du ønsker at bygge og drive en virksomhed i lang tid, skal du træffe langsigtede beslutninger. Mens dine konkurrenter skifter bureau hver 3. måned og forsøger at lave en hurtig vending og klage over SEO ikke virker, er du allerede på vej mod side 1 på Google.

Vi synes egentlig at det er en god ting, at resultater fra SEO ikke er øjeblikkeligt. For det filtrerer normalt alle virksomheder i knaphed ud og kommer til at arbejde med virksomheder, der er seriøse om at vækste.

SEO Bureau langsigtet investering

Samarbejdet med InnerPoint er en fornøjelse. De er gode til at formidle det tekniske sprog så vi kan følge med. SEO har i mange måneder nu været vores stærkeste marketingsaktivitet, og alt SEO-arbejdet betyder at størstedelen af vores omsætning i dag kommer fra organisk trafik.

Henrik Poulsen – Salgschef for Malchior

eCommerce

Sådan vækstede vi FastGames med 700% i månedlig organisk trafik med ét SEO Sprint

Da vi startede SEO-arbejde for FastGames, havde de hidtil kun fokuseret på betalt annoncering. Som en dansk eCommerce forretning med salg af digitale cd keys, var der stort potentiale. I de 3 første måneder har primært fokus været at få FastGames frem på de store søgeord. Dette er resultaterne efter blot 3 måneder.

Se case
Besøg webshoppen

Vi har også skabt resultater for

Ofte stillede spørgsmål

Som specialiseret SEO bureau, har vi et dedikeret hold med ekspertise samt de bedste SEO ressourcer og værktøjer på markedet. Derudover får jeres virksomhed jeres eget unikke dashboard med projektplan, og datavisualisering. Det er samtidig en kæmpe fordel for vores kunder at vi har et netværk af blogs, magasiner og andre hjemmesider til at bygge relevante og organiske links.

I modsætning til andre marketingstrategier, såsom betalt søgning eller e-mail-marketing, kan SEO fortsætte med at producere resultater længe efter, at kampagnen er afsluttet. Oven i det retter SEO sig mod brugere, der allerede er interesserede i det, du har at tilbyde, og som et resultat heraf er den trafik, der genereres af SEO, mere kvalificeret end den, der genereres af andre metoder.

SEO bør betragtes som en investering snarere end en omkostning. De penge, der investeres i SEO, vil typisk blive tjent tilbage mange gange som følge af øget hjemmesidetrafik og salg. I nogle tilfælde kan investeringsafkastet være så højt som 1000%.