SEO eksperter i København

Hyr en freelance SEO ekspert- Bliv #1 på Google med en dygtig SEO konsulent

Hvis du vil have hjælp til søgemaskineoptimering, anbefaler vi at du hyre SEO ekspert. Hos InnerPoint kan vi hjælpe dig med 1-1 løsninger, som  betyder at du kan få hjælp til rådgivning i SEO efter behov, hvor du selv står for selve eksekveringen.

Hvad er en SEO ekspert?

En freelance SEO-ekspert er en person som har en stærk strategisk ekspertise indenfor SEO, og forstår hvordan en SEO strategi eksekveres, for at opnå resultater. En SEO ekspert forventes også at følge med i Googles algoritmer, og kan anvende det i praksis.
 

En SEO-eksperter er typisk en del af et SEO bureau, ansat som SEO-ansvarlig i en virksomhed, eller som en selvstændig freelancer. 

Hos InnerPoint er vores mål at give dig den bedste værdi muligt, og hjælpe dig med at drive omsætning med SEO.

Founder & SEO ekspert

Casper Hornstrup

Valg af SEO konuslent

Hvordan vælger man SEO konsulent?

Du vælger en SEO konsulent ved at bedømme, hvem der er bedst til at hjælpe din virksomhed til organisk vækst via søgemaskineoptimering. Du bør tænke over, hvilke faktorer der er vigtige for dig i et samarbejde, såsom tillid, realistiske forventninger og resultater.

Det er vores erfaring, at mange virksomheder opnår skuffende resultater med SEO, fordi der mangler forståelse for målgruppen, der er for stort fokus på organisk trafik, og der er ikke nok fokus på at øge omsætningen.

I et partnerskab med InnerPoint har vi som SEO bureau i København, valgt at prioritere fremragende resultater, åben kommunikation, indsigt og en problemløsende SEO-strategi.

Kunder der har valgt os som deres SEO konsulent

Vi arbejder tæt med vores kunder for at forstå deres behov og hjælpe dem med at opfylde deres målsætninger.

Vil du have flere kunder? Så står vi klar til at præsentere dig for den bedste løsning.

Det er meget normalt at vide hvor man gerne vil hen, og hvilke udfordringer man står overfor. Men det er ikke altid til at gennemskue præcis hvilke marketing- og SEO initiativer der kræves.

Hvilke færdigheder kan der forventes af en SEO ekspert?

Enhver SEO-ekspert, der er sit salt værd, kan planlægge og gennemfører en effektiv SEO-strategi. Men en effektiv SEO-strategi handler ikke kun om at få din hjemmeside til at ligge højt i søgeresultaterne. Det handler også om at drive relevant trafik, faktisk konvertere denne trafik til kunder eller leads. En god SEO ekspert vil have en skarp forståelse for, hvordan man bruger forskellige optimeringsteknikker til at opnå organisk vækst og få højere placeringer på Google.

SEO-strategi

Hos InnerPoint kan en SEO ekspert hjælpe dig med at udvikle en SEO strategi som genererer omsætning.

Vi kan hjælpe både med SEO for SaaS virksomheder, SEO for B2B virksomheder, eCommerce SEO og SEO for lokale virksomheder og tilpasse en strategi, som er skræddersyet til netop din virksomheds behov og mål.

Teknisk SEO

Teknisk SEO kan være lidt af et minefelt. Der er meget at holde styr på, lige fra hastighed, optimering af din hjemmesidestruktur og til fejlfinding af 404-fejl.  Her kan en SEO ekspert hjælpe med at finde tekniske problemer, og forbedre dine placeringer.

Kort sagt kan en erfaren SEO-ekspert spare dig for en masse tid og kræfter og samtidig hjælpe dig med at bygge et stærkt teknisk fundament, der vil forbedre din SEO og øge din synlighed i søgemaskinerne.

Søgeordsanalyse og indhold

Enhver SEO ekspert eller SEO konsulent, er i stand til at lave en såkaldt søgeordsanalyse. Altså en analyse af hvilke søgeord din hjemmeside burde gå efter at ranke på. Herunder skal du også forvente kvalificeret forslag til selve det indhold der skal laves. Selve tekstforfatningen skal dog oftest overlades til en tekstforfatter, mange SEO-eksperter har ofte også en de kan henvise dig til.

Linkbuilding

Du ved helt sikkert at linkbuilding er en vigtig del af SEO, men det kan være svært og tidskrævende at gøre det effektivt. Det er her, at en erfaren SEO-ekspert kan hjælpe dig. En god SEO-ekspert har et netværk af hjemmesider af høj kvalitet, som de kan nå ud til for at få backlinks, samt evnen til at planlægge thought leader indhold, der vil opnå links naturligt. De vil også være i stand til at identificere muligheder for gæsteblogging og andre linkbuildingstrategier.

Differentiering

Hvordan differentierer vi os som SEO eksperter?

Er du træt af SEO bureauer, som giver store løfter og har mange undskyldninger, når de ikke kan levere? Det er vi også. Vi går meget op i at være ærlige og realistiske, når det kommer til din SEO kampagne.

Hos InnerPoint har vi dannet en filosofi om Kundecentrisk SEO. Det betyder at vi hjælper vores kunder med at lave content strategier, som har fokus på at løse deres målgruppes udfordringer. For at skabe efterspørgsel og tiltrække deres ideelle målgruppe.

Vi har udviklet SEO Sprint metoden i vores service. Det betyder at vi hjælper vores kunder med at eksekvere SEO Sprints, som giver dem mulighed for at investere i SEO efter behov, og stadig opnå resultater i form af omsætning og nye kunder.

Du får som kunde adgang til et workspace for vores samarbejde, hvor du bl.a har adgang til projektplanen, så du kan følge med i hvad vi arbejder på. Vi deler også resultater, dokumenter, rapportering og lignende.

Alt arbejde bliver dokumenteret. Dvs planer, strategier, udført arbejde osv.

Vores speciale ligger i SEO, men vi har hjulpet vores kunder med discipliner som betalt annoncering, konverteringsoptimering og mere. Det gør at når vi arbejder med SEO, ser vi på strategien som en integreret del af hele jeres marketing.

Book intromøde med vores SEO ekspert, Casper

Hvad skal du overveje inden du hyrer en SEO konsulent?

SEO er en afgørende faktor for enhver virksomhed, og det er essentielt at vælge en erfaren og kompetent SEO-konsulent, som du føler dig tryg ved at samarbejde med. Hos InnerPoint er vores prioritet at forstå dine specifikke behov og ønsker for samarbejdet.

Når du skal vælge en SEO-konsulent, er det vigtigt at tage følgende i betragtning:

  • Deres erfaring og færdigheder inden for SEO
  • Deres tilgang og strategi til SEO-arbejdet
  • Det budget, der er til rådighed for SEO-opgaven. Læs om priser på SEO her.
  • Din virksomheds mål og målgruppe
  • Din ønskede kommunikationsstil og samarbejdsform.

Kom igang med din organiske vækst ved at booke en SEO analyse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om SEO ekspert

SEO står for søgemaskineoptimering og er en proces, der involverer at forbedre synligheden af et website eller en side på internettet gennem organiske søgeresultater. Målet er at øge trafikken til websitet ved at opnå højere placeringer på søgemaskiner som Google. SEO indebærer at tilpasse indhold, struktur og metainformation på en hjemmeside, så den er mere relevant og attraktiv for søgemaskinerne og deres brugere. Dette inkluderer brugen af nøgleord, intern og ekstern linkbygning, optimering af sidehastighed og mobilvenlighed.

En SEO konsulent er en konsulent som hjælper dig med at få din hjemmeside på side 1 på Google. Via konsultationer vil du blive rådgivet i alt indenfor SEO, såsom søgeordsanalyser, content, teknisk SEO, linkbuilding osv. Målet er at hjælpe din virksomhed med at få kunder og generer omsætning med søgemaskineoptimering.

Denne løsning er god for dig som selv vil stå for selve SEO arbejdet, men kan se værdien i at få jævnlig sparring og strategiske indsigter. 

Hvis du foretrækker selv at eksekvere SEO-arbejdet, kan det være en god idé blot at hyre en SEO-ekspert jævnligt til at give dig vejledning, anbefalinger og rådgivning. Hvis du eksempelvis selv er god til at skrive indhold og tekster, kan konsultationer med en SEO-ekspert den bedste løsning for dig.

SEO er en vigtig investering, så det er vigtigt at vælge en ekspert, som du føler dig tryg ved at arbejde sammen med. Hos InnerPoint er det vigtigste for os, at vide hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til et samarbejde.

Når du vælger en SEO-ekspert, er det vigtigt at overveje:

– Deres erfaring og færdigheder

– Deres tilgang til SEO

– Budgettet som der skal arbejdes med. Læs om priser på SEO her

– Din virksomheds mål og målgruppe

– Den kommunikationsstil du foretrækker

Du burde hyre en SEO-ekspert hvis du gerne vil have hjælp og rådgivning til at forbedre din hjemmesides placering i Googles søgeresultater. Derudover kan en SEO ekspert spare dig for tid og besvær ved at navigere i den komplekse verden af søgemaskineoptimering. Dette giver dig mulighed for at fokusere på andre vigtige aspekter af din virksomhed og overlade SEO-arbejdet til en professionel.

Et andet afgørende aspekt er, at en SEO-ekspert forstår og holder sig opdateret om de seneste ændringer i søgemaskinealgoritmer. Det er vi altid hos InnerPoint, for at sikre at din SEO-strategi altid er ajour og effektiv.

En SEO-ekspert vil også arbejde på at give dig en konkurrencefordel ved at analysere dine konkurrenters strategier og placeringer. Dette vil hjælpe dig med at skille dig ud i søgeresultaterne og opnå en højere placering end dine konkurrenter.

En SEO ekspert koster 1.000 DKK for 1 times session inklusiv optagelse og PDF-rapporter, eller 3.000 DKK for månedlig rådgivning med to-do lists mm.

[contact-form-7 id="2713"]