SEO rådgivning i København

Få professionel rådgivning i SEO, som fokuserer på at drive din virksomhed omsætning

Hvis du ønsker hjælp til søgemaskineoptimering, anbefaler vi at du hyrer en specialist inden for SEO rådgivning. Hos InnerPoint tilbyder vi skræddersyede 1-til-1 løsninger, der sikrer, at du får den nødvendige vejledning inden for SEO, mens du stadig håndterer eksekveringen selv.

Hvorfor investere i SEO rådgivning?

Du burde investere i SEO rådgivning, hvis du finder værdi i at få vores SEO eksperters bedste ekspertise om hvordan man driver omsætning og kunder med SEO i 2023.

Mange begår stadig den fejl at arbejde med SEO på den traditionelle måde.

Vi mener at traditionel SEO er dødt. 

Traditionel SEO handler om at man måler for meget på organisk trafik, tager udgangspunkt i søgeord (ikke problemer), man laver indhold som primært er skrevet til Google, ingen forståelse for målgruppen, for lidt fokus på “money keywords”, og man tænker ikke hele kunderejsen ind.

Founder & SEO rådgiver

Casper Hornstrup

Hvad er fordelene ved at få SEO rådgivning?

Fordelen ved at få rådgivning i SEO, er at du får ekspertrådgivning og skræddersyet to-do-list. Hos InnerPoint vil vi hjælpe dig med at udvikle din SEO strategi, identificere forbedringsområder og anbefale løsninger.
 
Vi kan også hjælpe dig med at spore måle resultater og performance, så du kan følge med i resultaterne. Med vores hjælp får du flere års SEO erfaring som specialiseret SEO firma, og dermed undgår at spilde tid og penge på ineffektive SEO-taktikker, som kan koste dig dyrt på længere sigt.

Virksomheder som vi har hjulpet

Vores SEO rådgivningsløsninger

Eksekver SEO selv, baseret på 1-1 konsultationer, to-do lists, anbefalinger mm.

Vi hjælper dig med at identificere de bedste SEO indsatser for din virksomhed. Vi arbejder sammen med dig om at skabe en skræddersyet plan, der hjælper dig med at nå dine online marketingsmål.

Enkelt session

Rådgivning

Hvilke områder indenfor SEO kan vi rådgive dig i?

Hos InnerPoint kan vi indenfor SEO rådgive dig i branchespecifikt SEO, teknisk SEO og linkbuilding, søgeordsstrategi, Googles algoritmer og meget mere.

Vi har helhedsorienteret tilgang til SEO, vo kan også tilbyde rådgivning om, hvordan du kan forbedre brugeroplevelsen og drive flere konverteringer.

Branchespecifikt SEO

Af InnerPoint kan du forvente specialiseret rådgivning i SEO for forskellige områder, herunder webshop SEO, SaaS SEO, B2B SEO og lokalt SEO. Vores SEO-rådgivere vil samarbejde med dig for at udvikle en skræddersyet strategi, der tager højde for din virksomheds unikke behov og målgruppe.

 

Teknisk SEO og linkbuilding

Teknisk SEO kan virke som en udfordrende disciplin, da der er mange faktorer at tage højde for, såsom hastighed, optimering af hjemmesidestruktur og fejlfinding af 404-fejl. Men s, kan du rådgivning i teknisk SEO, og dermed optimere din hjemmeside for at forbedre din placering i søgeresultaterne.

Søgeordsstrategi

En søgeordsanalyse involverer undersøgelse af konkurrenternes brug af søgeord, vurdering af søgevolumen og konkurrence. Formålet er at finde de søgeord, som matcher brugernes behov og søgevaner og udvikle en skræddersyet content-strategi, der tager højde for dette. Faktisk er en søgeordsstrategi både relevant indenfor SEO og Google Ads, derfor samarbejder vi også med vores kunder som deres Google Ads bureau.

Googles algoritmer

Vi holder os opdaterede med de seneste algoritmeopdateringer og ændringer i søgemaskinernes ranking-faktorer. Det bertyder at vi kan hjælpe din virksomhed med at tilpasse sig Googles ændringer, og implementere en strategi, der er i overensstemmelse med Googles retningslinjer.

Hvis du vil komme igang med at se SEO potentialet for din virksomhed, tilbyder vi dig en SEO analyse. Til SEO analysen bruger vi nogle af de populære SEO værktøjer, til at udarbejde en dybdegående analyse af din hjemmeside.

Hvorfor vælge InnerPoint til SEO rådgivning?

SEO er en kompleks disciplin, der kræver ekspertise inden for forskellige områder, og vi er blandt de førende indenfor SEO rådgivning, når det kommer til at skabe resultater for B2B og SaaS virksomheder.

Vores kunder vælger os til SEO rådginving, fordi vi prioriterer et nært samarbejde med hver enkelt af dem. For os betyder hver kunde mere end for større virksomheder.

Din vækst er lig med vores vækst.

Book intromøde nu med vores SEO rådgiver, Casper

 

Sådan vælger man den rette SEO rådgiver

Når du skal vælge en SEO rådgiver, anbefaler vi at du ser på deres tidligere resultater, kommunikationsform, bindingsperioder samt få et realistisk tilbud.

 

1. Case studies

Når du vælger en rådgiver, er det første du bør overveje, om de har en lang track record og case studies, der kan bevise, at de ved, hvad de laver. Her kan du med fordel vælge et bureau frem for en freelancer, da de ofte har en større kundebase, og har sværere ved at lyve om deres erfaring.

Du kan tjekke vores casestudies her.

2. God kommunikation

Hvis du vælger at gå med en SEO rådgiver, er det vigtigt, at konsulenten ikke bare er god til sit job, men også er en god kommunikatør, da det er dig, der kommer til at udføre arbejdet, så det er vigtigt, at konsulenten kan oversætte det komplekse sprog, der ofte bruges, så du kan føle dig i trygge hænder.
Det er derfor, vi altid tilbyder en gratis samtale, så vi kan afklare, om der er kemi mellem parterne inden et samarbejde indledes.

3. Pas på lange bindingsperioder

Du kan tit opleve, at du skal underskrive kontrakter, der varer alt fra 6 måneder til et par år, under den fortælling, at det tager tid at lave SEO arbejde. Det er rigtigt, at SEO er en investering, der tager tid, men lange kontrakter fratager rådgiverens incitament for at levere det bedste arbejde.
Af den grund arbejder vi uden nogen bindingsperiode.

4. For godt til at være sandt?

Det er let at falde for et godt tilbud, når man skal forbedre sin SEO. Der er nemlig et hav af tilbud, der lover store resultater for næsten ingen penge, men man får, hvad man betaler for. Du vil opleve, at de allerbilligste muligheder tit vil benytte sig af black-hat SEO teknikker, der er imod Googles retningslinjer, og det kan resultere i, at din side bliver straffet og mister sin synlighed på Google. Derfor er det vigtigt at rådgiveren, som du arbejder med, er gennemskuelig og gør tingene på den rette måde. Det koster måske lidt ekstra, men det er pengene værd.

Så hvis du ønsker at forbedre din hjemmesides SEO, så kontakt vores team i dag for en gratis konsultation. Vi hjælper dig gerne på rette vej.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om SEO rådgivning

SEO rådgivning er når en SEO konsulent hjælper dig med at give anbefalinger til at SEO optimere din hjemmeside. Det indebærer teknisk SEO, contet strategi, linkbuilding og mere.

SEO rådgivning adskiller sig fra den typiske SEO-pakke og vores SEO sprints ved, at vi kun konsultere og hjælper med at lægge en plan, så du ved, hvad du skal gøre for at få mest muligt organisk trafik, men arbejdet er du selv ansvarlig for at udføre.

SEO rådgivning er et billigere alternativ til SEO en DFY (Done-for-you) SEO-løsning.
Prisen afhænger selvfølgelig af omfanget af opgaven, og derfor vil vi altid foreslå, at du booker et gratis møde med os, så vi kan fortælle dig, hvad løsningen vil koste med dine behov.
Alt efter omfanget af opgaven kan du dog regne med at SEO rådgivning kommer til at ligge i et prisleje, der spænder fra 1.000-3.000 kr./md.

Læs mere om hvad SEO koster her

Hvis du ved, at du gerne vil forbedre din SEO, men er lidt i tvivl, om SEO rådgivning er den rigtige vej at gå, så er der et par ting du skal overveje.
SEO-rådgivning giver dig muligheden for at få ekspertviden om SEO uden at skulle betale de dyre priser, der kommer med at overlade hele opgaven til et bureau.

SEO rådgivning er altså en god mulighed for dig, hvis du:

  1. Gerne selv vil stå for at eksekvere strategien
  2. Har den nødvendige tid sat af til at komme i mål med opgaverne
  3. Er komfortabel med at arbejde på en hjemmeside og skrive indhold

Hvis det passer på dig og din virksomhed, så er SEO rådgivning en rigtig god løsning, ellers kan det være, at du bør overveje en anden løsning, som for eksempel vores SEO-sprints, hvor vi står for alt arbejdet.

Hos InnerPoint får du SEO rådgivning i WordPress, som er et CMS vi er meget erfaren i. Men vi er ikke begrænset, så du kan også få rådgivning i andre CMS’er som Shopify, Magento eller specialkodet. 

[contact-form-7 id="2713"]