Skip links

SEO Sprints

SEO Sprints webinar: Onsdag den 25. maj kl 13

Vores SEO Sprints eliminerer lange bindende kontrakter, udefineret omfang, manglende indblik i konkrete indsatser, betaling for ventetid, og de månedlige autogenereret rapporter.

Hvad er SEO Sprints?

Vores SEO Sprints er en ny moderne SEO-tilgang, hvor vi arbejder med SEO-indsatser på kortvarige projektbaseret basis, frem for bindende kontrakter. Med SEO Sprints skærer vi ind til benet, og eksekverer mange måneders arbejde på 2-8 uger.

Langt størstedelen af arbejdet i SEO er engangsindsatser, som mange bureauer vælger at strække ud over lang tid, som kan resultere i at du betaler for ventetiden for placeringer, og ikke de konkrete indsatser.

Med fokuseret SEO Sprints løber vi forbi ventetiden, og kan eksekvere hver hjørnesten af din SEO-kampagne på få uger frem for måneder.

Kortvarige arbejdscyklusser med hyper-fokuseret indsatser og hurtigere resultater

Teknisk Sprint

Teknisk SEO analyse
Core Web Vitals
Eksekvering
Hastighedsoptimering

Kom igang

Content Sprint

Søgeordsanalyse
Content idéer
Blogindlæg
Tekstforfatning

Kom igang

Link Sprint

Linkprofil Analyse
Linkmuligheder
Outreach
Høj Autoritet Links

Kom igang

Ofte stillede spørgsmål

Et Sprint er fokuseret SEO arbejde på et projektbaseret basis, hvor vi får løbet en stor mængde SEO arbejde igennem på kort tid, frem for at arbejde med lange kontrakter over mange måneder.

Varigheden af et SEO Sprint afhænger af omfanget. Men typisk løber det over 2-8 uger.

Nej – med vores SEO Sprints er der ikke behov for hverken bindende kontrakter, opsigelsesperioder eller noget lignende. Du betaler ét beløb for hvert Sprint.

Antallet af SEO Sprints afhænger af din forretnings mål, behov og budget. De fleste af vores kunder har 2-5 Sprints om året.

Prisen afhænger fuldstændig af din forretnings mål med SEO. Book et gratis møde med os for at høre om mulighederne.

Kunder vi har skabt resultater for

Udtalelser fra vores kunder