Hvad er Onsite SEO? Onsite vs Offsite vs Teknisk SEO

Hvad er Onsite SEO? Onsite vs Offsite vs Teknisk SEO

Hvad er Onsite SEO?

Begrebet “On-Site SEO” forveksles ofte med processen med at optimere en hjemmeside til søgemaskiner, men det er vigtigt at bemærke, at disse to koncepter er ret forskellige.

Teknisk set refererer Onsite SEO til alle faktorer, der påvirker et websteds synlighed i søgemaskinernes placeringer. Dette inkluderer indhold og HTML-markering, intern linkstruktur, navigation, skema/JSON-LD implementering og mere. Onsite SEO er også kendt som onpage seo eller offpage seo (især linkbuilding) er processen med at påvirke synligheden af et websted eller en webside i en søgemaskines ubetalte resultater – ofte omtalt som “naturlige”, “organiske” eller “optjente” resultater.

Den tekniske SEO

Teknisk SEO er alle de faktorer, der spiller ind for at gøre et websted søgemaskinevenligt, såsom:

Serversvartid, titeltag, metabeskrivelseslængde, URL-struktur, headertilgængelighed, caching og komprimering, SSL tilgængelighed.

Hvad er Offsite SEO?

Offsite SEO er enhver form for søgemaskineoptimering udført uden for websiden. Dette vil omfatte aktiviteter såsom linkbuilding, omtaler på sociale medier og blogkommentarer. Det kan også anvendes på ting som biblioteksindsendelser, gæsteblogging og pressemeddelelser. Så når nogen siger off-page SEO, taler de virkelig om alt, der ikke sker på dit websted.

Effekten af at arbejde med Offsite SEO Offsite SEO er en fantastisk måde at opbygge antallet af indgående links, der kommer ind på din hjemmeside. Disse kan være fra en række forskellige kilder, herunder virksomhedsmapper, gæsteblogindlæg eller endda omtaler fra populære bloggere og websteder. Ikke alene hjælper offsite SEO dine placeringer, men de links, der kommer ind, ses som en tillidserklæring af søgemaskiner. Jo flere stemmer du har, jo højere rangerer du. Hvornår skal der laves Offsite SEO? Det er vigtigt at begynde at fokusere på dine offsite SEO-kampagner mindst seks måneder, før du ønsker nogen reelle resultater. Dette er med til at sikre, at du har tid nok til at opbygge dine links og omtaler, så de er klar til at gå på det tidspunkt, du ønsker dem. Hvis du leder efter et hurtigt boost, kommer det ikke til at ske fra den ene dag til den anden.

Indholdsfortegnelse

    https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/01/Hvad-er-Onsite-SEO.jpg 1664 881 InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/01/Hvad-er-Onsite-SEO.jpg
    [contact-form-7 id="2713"]