Hvad er en SEO ekspert? Hyr en SEO ekspert fra vores bureau

Hvad er en SEO ekspert? Hyr en SEO ekspert fra vores bureau

Hvad er en SEO ekspert?

En SEO-ekspert er en person som har en stærk strategisk ekspertise indenfor SEO, og forstår hvordan en SEO strategi eksekveres, for at opnå resultater. En SEO ekspert forventes også at følge med i Googles algoritmer, og kan anvende det i praksis.

En SEO-eksperter er typisk en del af et digitalt marketingbureau, ansat som SEO-ansvarlig i en virksomhed, eller som en selvstændig freelancer. 

 

Hvorfor hyre en SEO ekspert?

Når det kommer til SEO, er der en masse forskellige faktorer som påvirker din hjemmesides placering. En af de vigtigste faktorer er indholdet på din hjemmeside. Derfor er det så vigtigt at have velskrevet og søgeordsrigt indhold på din hjemmeside. En Om du har brug for hjælp til din webshop, hjemmeside, affiliate marketing sider eller andet, kan en SEO-ekspert kan hjælpe dig med at skabe og optimere din hjemmesides indhold, så det rangerer højere på Google.
 

En anden vigtig faktor der påvirker din hjemmesides placering, er antallet af backlinks der peger på din hjemmeside. Jo flere backlinks du har, jo højere vil din hjemmeside rangere. En SEO-ekspert kan hjælpe dig med at bygge højkvalitets backlinks til din hjemmeside.

Med andre ord, hvis du vil forbedre din virksomheds SEO, kan det være en god idé at hyre en SEO-ekspert til eksekveringen eller strategien.  

Er du nysgerrig på hvilke linkbuilding metoder vi gør brug af for vores kunder? Se vores webinar om 7 effektive linkbuilding strategier.
 
 

Ting du skal overveje inden du hyrer en SEO ekspert

Før du hyrer en SEO-ekspert, er det en god idé at spørge ind til deres erfaring og tilgang til søgemaskineoptimering. Bed også om tidligere resultater eller eksempler på deres arbejde. 

SEO er en vigtig investering, så det er vigtigt at vælge en ekspert, som du føler dig tryg ved at arbejde sammen med. Overvej også at spørge om deres kommunikationsstil, og om de tilbyder løbende support efter den indledende optimeringsproces er afsluttet.

Når du vælger en SEO-ekspert, er det vigtigt at overveje:

– Deres erfaring og færdigheder

– Deres tilgang til SEO

– Budgettet som der skal arbejdes med. Læs om priser på SEO her

– Din virksomheds mål og målgruppe

– Den kommunikationsstil du foretrækker

 

 

Hvilke færdigheder kan der forventes af en SEO ekspert?

 

Planlægning og eksekvering af en SEO-strategi

Enhver SEO-ekspert, der er sit salt værd, kan planlægge og gennemfører en effektiv SEO-strategi. Men en effektiv SEO-strategi handler ikke kun om at få din hjemmeside til at ligge højt i søgeresultaterne. Det handler også om at drive relevant trafik, faktisk konvertere denne trafik til kunder eller leads. En god SEO ekspert vil have en skarp forståelse for, hvordan man bruger forskellige optimeringsteknikker til at nå disse mål.

 

Strategisk rådgivning – DWY

Hvis du foretrækker selv at eksekvere SEO-arbejdet, kan det være en god idé blot at hyre en SEO-ekspert jævnligt til at give dig vejledning, anbefalinger og rådgivning. Hvis du eksempelvis selv er god til at skrive indhold og tekster, kan konsultationer med en SEO-ekspert den bedste løsning for dig.

 

Teknisk SEO

Teknisk SEO kan være lidt af et minefelt. Der er meget at holde styr på, lige fra hastighed, optimering af din hjemmesidestruktur og til fejlfinding af 404-fejl.  Her kan en SEO ekspert hjælpe med at finde tekniske problemer, og forbedre dine placeringer.

 

Søgeordsanalyse og indhold

Enhver SEO ekspert er i stand til at lave en såkaldt søgeordsanalyse. Altså en analyse af hvilke søgeord din hjemmeside burde gå efter at ranke på. Herunder skal du også forvente kvalificeret forslag til selve det indhold der skal laves. Selve tekstforfatningen skal dog oftest overlades til en tekstforfatter, mange SEO-eksperter har ofte også en de kan henvise dig til.

 

Linkbuilding

Du ved helt sikkert at linkbuilding er en vigtig del af SEO, men det kan være svært og tidskrævende at gøre det effektivt. Det er her, at en erfaren SEO-ekspert kan hjælpe dig. En god SEO-ekspert har et netværk af hjemmesider af høj kvalitet, som de kan nå ud til for at få backlinks, samt evnen til at planlægge thought leader indhold, der vil opnå links naturligt. De vil også være i stand til at identificere muligheder for gæsteblogging og andre linkbuildingstrategier. Kort sagt kan en erfaren SEO-ekspert spare dig for en masse tid og kræfter og samtidig hjælpe dig med at opbygge den slags links, der vil forbedre din SEO og øge din synlighed i søgemaskinerne.

 

Vil du opnå forudsigelig organisk trafik med søgemaskineoptimering?

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan SEO kan blive en stærk kanal for din virksomhed, som genererer forudsigelig trafik og leads over tid, så læs mere om vores SEO bureau og se vores løsninger.

Indholdsfortegnelse

    https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/03/SEO-ekspert.jpg 2163 1410 InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/03/SEO-ekspert.jpg
    [contact-form-7 id="2713"]