SEO Rådgivning – Få professionel rådgivning i SEO og eksekver selv

SEO Rådgivning – Få professionel rådgivning i SEO og eksekver selv

Hvad er SEO rådgivning?

Når vi omtaler SEO rådgivning, så mener vi, at en SEO specialist guider og hjælper en hjemmesideejer til at forbedre sin hjemmesides synlighed og placeringer i de organiske søgeresultater. Hovedmålet med SEO rådgivning er at hjælpe dig med at forstå, hvilke SEO tiltag du skal implementere, for at rangere højere på Google.

Som sagt vil en SEO rådgiver naturligvis hjælpe ved at vurdere din hjemmeside og give relevante anbefalinger til konkrete tiltag. Men derudover giver vores rådgivere også gode råd om, hvordan man kan forbedre den overordnede brugeroplevelse af hjemmesiden. Dette inkluderer at sikre, at hjemmesiden er nem at navigere på, har relevant indhold af høj kvalitet og er mobilvenlig.

SEO rådgivning er en værdifuld service for enhver hjemmesideejer, der ønsker at få have professionel rådgivning lige ved hånden.
Når vi rådgiver vores kunder, hjælper vi dig med at forstå hvordan SEO fungerer, samt rådgive ud fra de nyeste søgemaskinealgoritmer og bedste praksisser. Hvis du er nysgerrig på retningslinjerne, kan du læse mere om dem her.

 

Hvad omfatter SEO rådgivning?

Vores SEO rådgivning hjælper dig med at forstå alle de ting, du skal gøre for at forbedre din hjemmesides søgemaskineplacering. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at identificere de områder på din hjemmeside, der skal forbedres, og give dig en detaljeret handlingsplan. Læs herunder nogle af de ting, som vores team vil hjælpe dig med, og få et par tips med på vejen.
 

Ekstern SEO rådgivning – vigtig for din Google placering

Har du hørt om ekstern SEO? Ekstern SEO omhandler især linkbuilding, som er en velkendt teknik, der handler om at få links fra domæner med en høj Google rating til at pege ind imod din hjemmeside.

Med en passende mængde kvalitetslinks kan du forøge din Google rating ganske betragteligt. Det betyder, at din hjemmeside vil placeres højere i søgeresultaterne for bestemte søgeord.

En god placering på Googles SERP (Search Engine Result Page) har afgørende betydning for din hjemmesides besøgstal. Det er de færreste Google-brugere, som tager links placeret lavere end nummer fem. Og stort set ingen bladrer om på side to.

Hvis du udvælger dine søgeord eller søgetermer med omhu, og holder fuldt fokus på disse når du tilrettelægger din linkbuilding, vil du nærmest med sikkerhed kunne øge trafikken på dit website. Sandsynligheden for en stigning i antallet af konverteringer er ligeledes høj.

Onsite SEO rådgivning – relevant indhold på din hjemmeside

Vores rådgivning indebærer også onsite SEO. Det er ekstrem vigtigt at forstå onsite SEO, da Google altid vil forsøge at vise sine brugere de resultater som bedst matcher indholdet af – og intentionen med – deres søgning. Derfor tager søgemaskinen udgangspunkt i websites, som kan præsentere nyligt opdateret indhold som er både velskrevet og relevant, og som kan præsentere en vis forekomst af det pågældende søgeord, eller en hel søgestreng.

Med vores SEO rådgivning hjælper vi dig med, hvordan du kan optimere indholdet på din hjemmeside, så du opnår bedre resultater. Først og fremmest handler det om at have fokus på kvaliteten af indholdet. Det er vigtigt at alt fra produkt- og kategoritekster til blogs og artikler er skrevet i et flydende og let læseligt sprog. Du bør altid benytte ”levende” skribenter og tekstforfattere. Googles algoritmer er utroligt fintfølende, og lader sig ikke narre af maskingenereret tekst.

Du bør samtidig sikre, at der ikke er noget duplicate content på siden, lige som keyword stuffing og andre letkøbte tricks er no go. Og du skal tjekke med din webudvikler, at der ikke er tekniske fejl, som står i vejen for Googles læsning af indholdet på din side.

Landing page rådgivning: Benyt målrettede landing pages

Når du vælger at promovere en landing page ved hjælp af SEO frem for hjemmesidens forside får du langt større sandsynlighed for at ramme en købeparat målgruppe. For eksempel, en person som søger på ”raleigh cykel til dame” er langt længere i sin beslutningsproces vedrørende køb af cykel end, hvis vedkommende blot søgte på ”cykler til salg”.

Men hvordan arbejder du med søgeintentioner og rammer købsparate målgrupper?
Det kan være et svært spørgsmål at svare på, hvis man ikke kender meget til SEO – netop derfor kan vi rådgive dig om dette.

 
 

Hvad er fordelene ved at få SEO rådgivning?

Der er mange fordele ved at arbejde med en SEO rådgiver. Den mest åbenlyse fordel er, at du får ekspertrådgivning og støtte. En god SEO rådgiver kan hjælpe dig med at skabe eller forbedre din hjemmesides SEO strategi, identificere forbedringsområder og anbefale løsninger. Vi kan også hjælpe dig med at spore dine fremskridt og måle resultater, så du kan være sikker på, at din SEO indsats er effektiv.

En anden fordel ved at få SEO rådgivning er, at det kan hjælpe dig med at spare tid og penge. Med hjælp fra en rådgiver kan du udvikle en effektiv SEO strategi, som ikke kræver meget tid eller kræfter at vedligeholde. Du kan også undgå at spilde tid og penge på ineffektive SEO-taktikker.

Derudover kan SEO rådgivning hjælpe dig med at opbygge bedre relationer til dine kunder og klienter. Når du har en stærk SEO strategi på plads, kan du levere bedre resultater og give mere værdi til dine kunder. Dette kan hjælpe dig med at dyrke loyale kunder og øge din virksomheds bundlinje.

Se et eksempel på vores rådgivningsløsning

 

Hvorfor investere i SEO rådgivning?

SEO er et af de vigtigste aspekter af enhver online marketingkampagne. Det kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides synlighed og drive mere trafik. SEO kan dog være komplekst og svært at forstå. Derfor er det vigtigt at investere i SEO konsultationer med et erfarent bureau som vores.

Vi kan hjælpe dig med at identificere de bedste SEO indsatser for din virksomhed. Vi arbejder sammen med dig om at skabe en skræddersyet plan, der hjælper dig med at nå dine online marketingsmål. Derudover vil vores SEO konsultationer hjælpe dig med at holde dig ajour med de seneste SEO-trends og ændringer.

Hvad koster SEO rådgivning?

SEO rådgivning er et billigere alternativ til SEO en DFY (Done-for-you) SEO-løsning.
Prisen afhænger selvfølgelig af omfanget af opgaven, og derfor vil vi altid foreslå, at du booker et gratis møde med os, så vi kan fortælle dig, hvad løsningen vil koste med dine behov.
Alt efter omfanget af opgaven kan du dog regne med at SEO rådgivning kommer til at ligge i et prisleje, der spænder fra 1.000-3.000 kr./md.

 

Er SEO-rådgivning det rigtige valg for dig?

Hvis du ved, at du gerne vil forbedre din SEO, men er lidt i tvivl, om SEO rådgivning er den rigtige vej at gå, så er der et par ting du skal overveje.
SEO-rådgivning giver dig muligheden for at få ekspertviden om SEO uden at skulle betale de dyre priser, der kommer med at overlade hele opgaven til et bureau.
SEO rådgivning er altså en god mulighed for dig, hvis du:

  1. Gerne selv vil stå for at eksekvere strategien
  2. Har den nødvendige tid sat af til at komme i mål med opgaverne
  3. Er komfortabel med at arbejde på en hjemmeside og skrive indhold

Hvis det passer på dig og din virksomhed, så er SEO rådgivning en rigtig god løsning, ellers kan det være, at du bør overveje en anden løsning, som for eksempel vores SEO-sprints, hvor vi står for alt arbejdet.

 

Sådan vælger man den rette SEO rådgiver

SEO markedet kan være den rene jungle, og der er et hav af konsulenter (nogle mere erfarne end andre), så hvis du skal sikre dig, at du har valgt rigtigt, kan du overveje disse ting:

1. Case studies

Når du vælger en rådgiver, er det første du bør overveje, om de har en lang track record og case studies, der kan bevise, at de ved, hvad de laver. Her kan du med fordel vælge et bureau frem for en freelancer, da de ofte har en større kundebase, og har sværere ved at lyve om deres erfaring.
Du kan tjekke vores casestudies her.

2. God kommunikation

Hvis du vælger at gå med en SEO rådgiver, er det vigtigt, at konsulenten ikke bare er god til sit job, men også er en god kommunikatør, da det er dig, der kommer til at udføre arbejdet, så det er vigtigt, at konsulenten kan oversætte det komplekse sprog, der ofte bruges, så du kan føle dig i trygge hænder.
Det er derfor, vi altid tilbyder en gratis samtale, så vi kan afklare, om der er kemi mellem parterne inden et samarbejde indledes.

3. Pas på lange bindingsperioder

Du kan tit opleve, at du skal underskrive kontrakter, der varer alt fra 6 måneder til et par år, under den fortælling, at det tager tid at lave SEO arbejde. Det er rigtigt, at SEO er en investering, der tager tid, men lange kontrakter fratager rådgiverens incitament for at levere det bedste arbejde.
Af den grund arbejder vi uden nogen bindingsperiode. Vi vil kun blive betalt, når vi leverer værdi til kunden.

4. For godt til at være sandt?

Det er let at falde for et godt tilbud, når man skal forbedre sin SEO. Der er nemlig et hav af tilbud, der lover store resultater for næsten ingen penge, men man får, hvad man betaler for. Du vil opleve, at de allerbilligste muligheder tit vil benytte sig af black-hat SEO teknikker, der er imod Googles retningslinjer, og det kan resultere i, at din side bliver straffet og mister sin synlighed på Google. Derfor er det vigtigt at rådgiveren, som du arbejder med, er gennemskuelig og gør tingene på den rette måde. Det koster måske lidt ekstra, men det er pengene værd.

Så hvis du ønsker at forbedre din hjemmesides SEO, så kontakt vores team i dag for en gratis konsultation. Vi hjælper dig gerne på rette vej.

 

Få SEO rådgivning eller invester i InnerPoints SEO System

Hvis en rådgivningsløsning er relevant for dig, kan du se et eksempel her på hvordan vi arbejder med det, og hvordan en løsning kan se ud.

Du kan også blive klogere på hvordan vi eksekverer SEO, med InnerPoints SEO System her. Du kan også her læse mere om hvordan et samarbejde ser ud med vores SEO bureau.

Ofte stillede spørgsmål om SEO rådgivning

SEO rådgivning er når en SEO specialist guider en hjemmesideejer til at blive mere synlig i søgemaskinerne og dermed til at få mere organisk trafik.

Prisen på SEO rådgivning afhænger ligesom alt andet SEO arbejde af omfanget af opgaven. Det er dog som regel billigere end at hyre et bureau til at løse opgaven for dig, og du kan som udgangspunkt regne med at betale mellem 1000-3000 kroner om måneden for SEO-rådgivning.

SEO rådgivning er til dem, der gerne vil have hjælp af en SEO specialist til at strømline processen og sørge for at ens hjemmeside hurtigere opnår mere organisk trafik, men samtidig gerne selv vil udføre arbejdet.

SEO rådgivning adskiller sig fra den typiske SEO-pakke og vores SEO sprints ved, at vi kun konsultere og hjælper med at lægge en plan, så du ved, hvad du skal gøre for at få mest muligt organisk trafik, men arbejdet er du selv ansvarlig for at udføre. Hvis du køber en SEO-pakke, vil bureauet, som du hyrer også stå for alt det fornødne arbejde.

Indholdsfortegnelse

    https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/03/SEO-Raadgivning.jpg 2704 1762 InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed InnerPoint: Vækstpartner for din B2B SaaS virksomhed https://innerpoint.dk/wp-content/uploads/2022/03/SEO-Raadgivning.jpg
    [contact-form-7 id="2713"]