Vi transformerer jeres SME/Founders ekspertise til en Dark Social Content Engine som bygger demand, troværdighed og high intent inbound demos

Vi hjælper B2B SaaS & tech virksomheder med at bygge og eksekvere en organisk Dark Social Content Engine i samarbejde mere jeres SME (Subject Matter Expert) eller Founder/CEO. Den stærkeste organiske B2B social media marketing strategi på jorden i dag.

Med erfaring fra +50 virksomheder

Bygget for Hvor og Hvordan B2B købsbeslutninger bliver taget

I dag bliver 97% af B2B købsbeslutninger taget via Dark Social (social media, podcast, word of mouth, community, groups, real life, zoom, events osv.)

Men det er de færreste som udnytter det, for næsten alle B2B virksomheder har travlt med at spilde hele deres marketing budget på performance marketing, leadgenerering og direct response ads. 

B2B virksomheder med en SME, står med en gylden mulighed til at blive en source of information for deres ICP. Vi hjælper de virksomheder med at transformere SME ekspertise til en Content Engine som skalerer demand.

SME/Founder-Led Marketing som central del af din GTM strategi

Stop ineffektiv cold outbound oglow intent leadgenerering, og start med at bygge en long-term  Dark Social Content Engine som har positive outcomes i hele din GTM strategi. 

En SME/Founder-Led strategi som skaber høj salgseffektivitet og demand

Alt for mange SME’er sidder med mange års erfaring og dyb viden indenfor deres felt, men desværre kommer ekspertisen aldrig videre. Men når der er nogle andre, som systematisk kan hjælpe med at stille nye og relevante spørgsmål, bliver det pludselig tydeligt, at det man som SME troede man vidste, kun er toppen af isbjerget.

Pointen med SME programmet er at extracte de 95% af den viden som er gemt i hovedet, og transformere det til en content engine, som distribueres på social media, content platforme og website/SEO.

Alt for mange SME’er sidder med mange års erfaring og dyb viden indenfor deres felt, men desværre kommer ekspertisen aldrig videre.

Men når der er nogle andre, som systematisk kan hjælpe med at stille nye og relevante spørgsmål, bliver det pludselig tydeligt, at det man som SME troede man vidste, kun er toppen af isbjerget.

Pointen med SME programmet er at extracte de 95% af den viden som er gemt i hovedet, og transformere det til en content engine, som distribueres på social media, content platforme og website/SEO.

Byg credibility hos jeres ICP ved at dele ekspertise på Linkedin & Dark Social

 I får high intent inbound conversions med høj win rate og korte salgs cirkler

Prospects kender jer, og har set jeres content, inden de taler med salg.

 I har en Dark Social Engine med nyt video content hver måned

 Udvikling af messaging & positionering via feedback loops

Organisk Demand Program som driver demoer & revenue på en skalerbar måde

Brug kun nogle få timer om måneden til sessions/interviews, og vi extracter insights, post-producerer, distribuerer til flere kanaler + formater og analyserer performance. 

Best Performers implementerer vi i jeres salgsproces, skalerer distributionen til ICP via paid kampagner (hvis ABM er en del af jeres strategi), kontinuerligt innoverer & udvikler Messaging Cluster, og doubler down på at create mere lignende content.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Casper og teamet hos Innerpoint. De leverer ikke kun, men fungerer også som sparringspartnere inden for SEO og marketing”

Johannes Ågaard

Chief Product Offer @ .legal

Byg jeres brand med en organisk Dark Social Strategi

Til mødet vil vi gå dybere i de udfordringer, I har brug for hjælp til, og vurdere, om og hvordan vi kan hjælpe jer med at løse dem.

Hvis der er grundlag for et samarbejde, vil vi udvikle et roadmap og eksekvere strategierne sammen.

Casper Hornstrup

Founder af InnerPoint

[contact-form-7 id="2713"]