Skip links

WEBFLOW UDVIKLING

Webflow er et webdesign værktøj, hosting platform og et CMS. Webflow er kendt for at man kan kode hjemmesider visuelt, imens al koden bliver skrevet og administreret bag kulisserne. Design, fleksibilitet og responsivitet er højt prioriteret af Webflow.

Læs mere
webflow

Webflow har en høj effektivitet, da det er muligt at designe, bygge og animere med en straks feedback. Man kan altså se resultatet med det samme, og kan offentliggøre det med ét klik.

DRAG AND DROP

Webflow har en intuitiv drag and drop funktion, som naturligvis styrker brugervenligheden og overblikket når man redigerer.

CODE EDITOR

Når man bruger den visuelle bygger i Webflow, skriver den automatisk koden ind. Hvis man selv har udviklingsevner, kan man gå ind og redigere/tilføje til koden.

ZAPIER INTEGRATIONER

Webflow giver også muligheden for at integrere med Zapier, og alle apps tilknyttet. Det er eksempelvis Google apps, CRM systemer og betalingsgateways.

RESPONSIVITET

Webflow giver effektive muligheder til at designe for alle skærmstørrelser. Både desktop, tablet, mobil og flere skærmstørrelser imellem.

WEBFLOW HJEMMESIDE

Ny hjemmeside i Webflow?

Webflow er optimeret til moderne design med parallax elementer, animationer og højt fokus på det visuelle. Hvis du er interesseret i en hjemmeside som virkelig skiller sig ud og fanger opmærksomhed, så er Webflow et oplagt valg.

Weblow giver også mulighed for e-commerce, altså indbygget webshop. Dog er det ikke et optimalt valg til en stor shop med mange produkter og funktioner. Her anbefaler vi andre systemer. Til gengæld kan Webflow med en shop være oplagt til en shop med meget få produkter, som kan kombineres med en stærk visuel stil.

Send os en besked

Kontakt os

Skal vi starte et samarbejde? Har du spørgsmål eller andet?

  Dit navn

  Email addresse

  (Valgfri)

  Emne

  Din besked

  🍪 Ved at klikke på "Accepter" giver du samtykke til brugen af ​​ALLE cookies.