Skip links

eCommerce Bureau

Komplette webshop løsninger med moderne integreret teknologier og værktøjer

eCommerce Løsninger

Den bedste shopoplevelse er altid baseret på brugerens behov. Men implementering af digital transformation er ligeså vigtigt for resultater. Derfor vægter vi automatisering, integrationer og teknisk optimering.

Automatisering af processer

Automatiske processer er essentiel for succes. Eksempelvis automatisk ordrehåndtering, lagerstyring, regnskab og kundeservice.

Integrationer

Integrationer som POS, ERP- og CRM systemer, fragtløsninger, betalingsgateways, analytics, email/sms & AI værktøjer.

UX & optimering

Fokus på brugerrejsen (UX), hastighedsoptimering, teknik og konverteringsoptimering.

Webshop Case

Komplet eCommerce løsning for TwistedLeaf brandet

Inden vi startede samarbejdet med TwistedLeaf, var deres produkter allerede på hylderne i bl.a. Irma, MENY og Illum, samt forskellige online webshops. Med en stor efterspørgsel for deres produkter, var det simpelthen på tide at tage det næste skridt, og få skabt en komplet e-commerce løsning til brandet.

Se case
Besøg webshoppen

eCommerce Teknologier

Vi anvender kraftfulde teknologier til at udvikle og designe eCommerce løsninger. Disse moderne og effektive teknologier, giver os muligheder uden begrænsninger.

WooCommerce

WooCommerce er den bedste e-commerce løsning til WordPress. WooCommerce kommer med utallige funktionaliteter, fleksibilitet og mulighed for integrationer.

MERE OM WOOCOMMERCE

Shopify

Shopify er en platform, der kører på en e-commerce core-engine med gode muligheder for integrationer, tilpasning & apps. Shopify kommer med høj fleksibilitet & et brugervenligt system.

MERE OM SHOPIFY
Magento Created with Sketch.

Magento

Magento er en stærk mulighed for gigantiske e-commerce shops med tusindevis produkter. Magento er PHP baseret, og kræver meget teknisk forståelse. Men er en stærk skalerbar webshop løsning.

MERE OM MAGENTO

1

Discovery

Opdagelsesfasen handler om målsætning og forventninger. Hvad er målsætningerne? Forventningsafstemning og samtale om kommunikation.

2

Research

Vi researcher marked og jeres konkurrenter, for at opnå en dyb indsigt, samt danne oveblik og forståelse for jeres position. Derudover analyserer vi jeres målgruppe.

3

User Experience Design

Vi bygger din webshop fra et originalt og personligt design, med fokus på brugeroplevelsen & salgsmæssige resultater. Påbegyndelse af UX processen

4

Evaluation

Vi lancerer det færdige produkt, og on-boarder jer på nye processer. Vi hjælper med fremadrettet markedsføring.

Send os en besked

Har du brug for hjælp til UX design? Lad os tage en snak!

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]