Skip links

woocommerce webshop

Mangler du en ambitiøs samarbejdspartner til udvikling af en brugervenlig og konverteringsoptimeret WooCommerce-webshop? Hos InnerPoint er vi eksperter i WooCommerce-udvikling. Vi kan hjælpe dig med både mindre løsninger og komplekse webshops med avanceret funktionalitet.

Estimér projekt
Vi er eksperter i WooCommerce-udvikling, og hvis du vælger at basere din webshop på WooCommerce, får du et skalérbart og fleksibelt system, der kan udvides med utallige integrationer.

INTUITIVT KONTROLPANEL

WooCommerce er i princippet en WordPress-webshop. Det betyder, at du får alle de samme fordele, som har gjort WordPress til verdens mest populære CMS. Det er nemt at lære systemet at kende, og der findes masser af vejledning på nettet.

INTEGRATION MED REGNSKABSPROGRAM

Det er nemt at integrere din WooCommerce-webshop med alle gængse betalingsløsninger og regnskabsprogrammer. Det betyder, at dine ordrer automatisk registreres, i takt med at du sælger produkter, hvilket sikrer dig mindre manuelt arbejde.

OPEN SOURCE

WooCommerce er – ligesom WordPress – open-source. Det betyder, at alle kan udvikle på systemet, så det hele tiden er opdateret og overholder de gældende standarder. Samtidig skal du ikke skal betale for en licens til din WooCommerce-webshop.

HØJ DESIGNFRIHED

Med en WooCommerce-webshop er du sikret høj fleksibilitet, da systemet ikke begrænser dine designmæssige muligheder. Vi er eksperter i at designe og udvikle brugervenlige WooCommerce-webshops, der er optimeret til salg.

UDVIKLING AF PLUGINS

Der findes et væld af forskellige plugins til WooCommerce, som du kan installere på din webshop. Hos Inner Point udvikler vi desuden custom plugins, der er skræddersyet til lige netop den funktionalitet, du ønsker på din WooCommerce-webshop.

STOR FLEKSIBILITET

WooCommerce er et utroligt fleksibelt og alsidigt e-handelssystem. Det er muligt at bygge alle former for WooCommerce-webshops, og det er nemt at udvide din eksisterende løsning, i takt med at din forretning og dit behov udvikler sig.

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Hvorfor vælge os til WooCommerce-udvikling?

Vi er det oplagte valg, når du skal bruge et kompetent team af WooCommerce-udviklere. Vi er ambitiøse på vores kunders vegne, og vi er eksperter i både udvikling og design af brugervenlige WooCommerce-webshops.

Uanset, om du på forhånd har en klar idé om, hvad du ønsker, eller du har brug for sparring, er vi klar til at rådgive dig. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du ender med den helt rigtige løsning, der matcher dit individuelle behov.

Send os en besked

Kontakt os

Skal vi starte et samarbejde? Har du spørgsmål eller andet?

  Dit navn

  Email addresse

  (Valgfri)

  Emne

  Din besked

  🍪 This website uses cookies to improve your web experience.