Skip links

WORDPRESS BUREAU

Vi elsker WordPress. Vi kan designe og udvikle hjemmesider, digitale platforme, custom plugins & temaer, bookingsystemer, e-commerce og meget mere. På verdensplan er WordPress den mest anvendte platform til hjemmesider, og det er der en årsag til.

Læs mere

WORDPRESS UDVIKLING

WordPress er et ekstrem effektivt værktøj, når det kommer til udvikling af hjemmesider, webshops og andre digitale platforme. Det spiller sammen med mange andre systemer så som CRM, betalingsgateways & regnskabssystemer.

HJEMMESIDE & DIGITALE PLATFORME

I WordPress kan der udvikles onepagers, virksomhedssider, markedspladser, webhops, community platforme og mere. Læs mere om hvordan vi arbejder med webdesign og digitale platforme.

INTEGRATIONER

WordPress kan integreres med CRM-systemer, nyhedsbrev systemer, betalingsudbydere, regnskabssystemer, sociale medier, tracking & analytics platforme og mange flere.

WEBSHOP I WORDPRESS

Når vi udvikler en webshop i WordPress, benytter vi os af det populære WooCommerce modul. Læs mere om hvordan vi arbejder med WooCommerce her.

UDVIKLING AF PLUGINS

Hvis du har specielle behov til din WordPress side eller WooCommerce webshop, har vi en løsning. Vi udvikler nemlig vores egne unikke plugins, for at undgå begrænsninger.

WordPress udvikling

Hvorfor vælge os til udvikling af en WordPress løsning?

Vi er et ærligt og kompetent bureau, og ærlig snak, så laver vi vanvittige WordPress-løsninger til vores kunder. Men hvad betyder det for dig? Det betyder at du samarbejder med et bureau, som har personlighed, etikken i orden, og leverer som forventet.

Vi har derudover en meget dyb ekspertise i WordPress, som vi med glæde deler ud af. Undervejs i processen, gør vi vores bedste, for at sætte vores kunder lidt ind i den tekniske forståelse af WordPress. Dette styrker samarbejdet på mange punkter.

KONTAKT OS
Send os en besked

Har du brug for hjælp til WordPress?

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]