Book en gratis SEO analyse med trafikprognose

Med en gratis SEO analyse giver vi dig et overblik over din hjemmesides tekniske SEO, domæneautoritet, linkprofil og performance af jeres indhold. Udover at give dig indblik i dette, bruger vi indsigterne til at udføre en trafikprognose.

Få indsigt i jeres potentiale nu

GRATIS SEO ANALYSE

Hvad indeholder SEO analysen?

Teknisk SEO

Den tekniske SEO betyder at der kigges core web vitals, altså lever den tekniske del af hjemmesiden op til Googles retningslinjer. Derudover vurderer vi hastigheden.

Indhold og søgeord

Indsigt i performance af jeres blogindlæg og andet indhold. Vi kigger samtidig på hvilke nuværende søgeord I ligger på, og hvilke nye søgeord der kan opnås.

Domæne og linkprofil

I dybden med jeres linkprofil, altså links fra andre hjemmesider, der peger på jeres. Antallet og kvaliteten af ​​backlinks er vigtige for høje placeringer og et stærkt domæne.

+ Trafikprognose

Med trafikprognosen giver vi et realistisk bud på forventet trafik fra SEO indsatserne. Den kan også være nyttig til at beregne forventet omsætning eller leads.

Du kender en SEO analyse, men hvad er en trafikprognose?

En SEO-trafikprognose er en forudsigelse af, hvor meget trafik din hjemmeside potentielt kan opnå fra organiske søgeresultater, baseret på faktorer som historiske data, aktuelle tendenser og søgeordets sværhedsgrad. Vi kan naturligvis ikke styre Googles algoritmer, men trafikprognosen kommer vi med vores mest kvalificerede forudsigelse om fremtiden. Trafikprognose kan dog samtidig også anses som en målsætning og en køreplan til en SEO-kampagne.

Impeka Startup - Premium WordPress Multipurpose theme by Greatives