Vækstplaner for B2B SaaS virksomheder

Dit eksterne, men integreret B2B SaaS specialiseret revenue team

Vi hjælper din B2B SaaS virksomhed med at strategisere, udvikle, måle og eksekvere marketing programmer som skaber høj salgseffektivitet og driver omsætning. Du får et tilknyttet team med B2B SaaS specialiseret individer, som bruger objektivt data til at lave beslutninger.

ORGANIC ACCELERATOR

Vi udvikler og eksekverer organiske marketing programmer som både skaber ny- og fanger eksisterende efterspørgsel på markedet.

Fra: 25.000 DKK / måned

INKLUDERER:

Du får et dedikeret B2B SaaS specialiseret team bestående af:

PAID ACCELERATOR

InnerPoint bliver din vækstpartner, og vi hjælper jer med at strategisere, udvikle, måle og eksekvere betalte marketing programmer.

Fra: 25.000 DKK / måned

INKLUDERER:

Du får et dedikeret B2B SaaS specialiseret team bestående af:

CUSTOM PROGRAMS

Skræddetsyet revenue programmer for hurtig vækstende B2B SaaS virksomheder med høje budgetter og flere marketing kanaler

Fra: 60.000 DKK / måned

CUSTOM SCOPE:

Du får et dedikeret B2B SaaS specialiseret team efter behov

Måling & KPI'er

Vi udvikler et fundament for at tilgå og måle resultater af jeres marketing aktiviteter. Vi skaber alignment mellem marketing og omsætning.

Strategi & målgruppe

Introduktion af nye marketingstrategier skræddersyet til din SaaS-virksomhed. Fokus på at udvikle jeres ICP, positionering og GTM.

Marketing eksekvering

InnerPoint bliver din eksekveringspartner, og vi hjælper jer med at vækste MRR og pipeline via organiske og betalte marketing programmer.

Ja, I kan godt arbejde med os på flere måder. For fuld eksekvering er minimum investering 25.000 DKK/måneden. Men hvis I har behov for sparring og rådgivning, kan vi samarbejde på et konsultations-niveau.

Book gerne et møde med os, så kan vi tale om mulighederne.

Hvis I på nuværende tidspunkt ikke kan allokere budget til betalt annoncering, kan vi stadig arbejde sammen. Det arbejde vi ville have lagt i håndtering af betalt annoncering, ligger vi i stedet i content creation, organisk marketing, video, SEO og website.

[contact-form-7 id="2713"]